Generalens søn - En israelers rejse i Palæstina

Vis stort billede Tilføj
Generalens søn - En israelers rejse i Palæstina

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Da tragedien ramte Miko Peleds familie – hans 13-årige niece døde i et palæstinensisk selvmordsangreb i Jerusalem – valgte han at søge forståelse i stedet for hævn. I dag arbejder han sammen med palæstinensere for fred og retfærdighed i Israel/Palæstina.

Miko Peled er fra en kendt israelsk familie. Hans morfar var fremtrædende zionist og kæmpede for et hjemland til det jødiske folk. Hans far, Matti Peled, hørte som general til de militære høge under Seksdageskrigen i 1967, men ændrede senere holdning og blev fredsaktivist.

Generalens søn, Miko, gjorde tjeneste i et af hærens elitekorps, men følte en stigende modvilje mod Israels behandling af palæstinenserne. Han bosatte sig i USA, hvor han grundlagde en karateskole i Californien.

Da hans niece blev dræbt i 1997, blev det et vendepunkt i Mikos liv. I stedet for at søge hævn, søgte han svar på hvorfor. Han opsøgte palæstinensere for at høre deres historier og opdagede, at virkeligheden var anderledes, end han havde troet. Siden har han involveret sig stadig mere i arbejdet for fred og retfærdighed.

Generalens søn er den medrivende beretning om Miko Peleds rejse ind i palæstinensernes virkelighed og tilbage til sine rødder – en historie om fortvivlelse, sorg og vrede, men også om venskab, værdighed og håb i det splittede land.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Miko Peled
Sideantal: 301
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: David Lund Nielsen
Originaltitel: The Generals Son
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Jens Olsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Vindelsti
Udgivelsesdato: 31 Aug 2014
Oplagsdato: 31 Aug 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793145016

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Generalens søn - En israelers rejse i Palæstina Vindelsti