Fremkaldt

Vis stort billede Tilføj
Fremkaldt

75,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Susse Woldhar selv ført pennen i Fremkaldt,som er et erindringsværk og samtidig en skildring af skuespillerens helt unikke måde at møde verden på. Enhver kender Susse Woldfra store roller på teater og film, og bogen er et glædeligt gensyn med mange forestillinger, hun har spillet og de kulturpersonligheder, hun har mødt.
Fremkaldter imidlertid andet og mere end et tilbageblik. Det er en fortælling om, hvad og hvem der har formet Susse Woldsom menneske, og et nærbillede af de oplevelser, der har krævet ekstra styrke og lærdom, for at hun har kunnet bevæge sig videre i sit liv.
Bogen handler altså om Susse Woldsliv - i lyst og nød. Om højdepunkterne og de vanskeligste ting. Lys og mørke. Barndom, voksenliv, kærlighed, succes, fiasko, sygdom, venskaber og mærkedage. Hun fortæller om sit arbejde i AIDS-Fondet gennem 23 år, og hun tager læseren med til sydhavsøen Hawaii, som har fået en overvældende betydning i hendes liv, fordi hun dér har mødt flere af sit livs klogeste lærere.
Bogens titel Fremkaldthar hun valgt, fordi den har flere betydninger. En skuespiller bliver fremkaldt, når en forestilling på teatret er forbi. Et fotografi bliver fremkaldt, så det forvandles fra et negativ til et positiv, og billedet kan ses klart. På samme måde har Susse Woldbrugt sit liv til at blive fremkaldt som sig selv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Susse Wold
Sideantal: 380
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Politiken
Bredde: 152 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 567 g
Udgivelsesdato: 26 Oct 2010
Oplagsdato: 26 Oct 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756799409

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk