Franz Kafka - Billeder fra hans liv

Vis stort billede
Franz Kafka - Billeder fra hans liv

399,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En god biografi er både et portræt og en tidsrejse. Nu udsender Forlaget Vandkunsten en ekspedition til verden af i går: til det Prag og den tid og de bøger, som gjorde den tjekkiske forfatter Franz Kafkas navn til indbegrebet af det tyvende århundredes livsvilkår.
Franz Kafka: Billeder fra hans liver den berlinske kafka-forsker og forlægger Klaus Wagenbachsstore billedbiografi om Kafkas liv og tid. Den bygger på 600 postkort og snapshots fra det Centraleuropa, der gik under med anden verdenskrig.
Bogen samler samtlige kendte portrætter af Franz Kafka. Snart sagt alle hans venner, kærester og familie, arbejdsgivere, lærere og kolleger befolker endnu en gang det Prag, som Kafka færdedes i.
Klaus Wagenbach (f. 1930) kalder sig selv Kafkas længst efterlevende enke. Hans første Kafka-biografi udkom i 1958, og siden har han interviewet endnu levende mennesker, der kendte Kafka, og samlet fotografier og eftersporet arkivalier, der belyser Kafkas liv og verden.
Bogen indeholder mange hidtil ukendte optagelser. Et par af billederne er fra Marielyst på Falster, hvor Kafka i juli 1914 holdt ferie efter at have hævet forlovelsen med Felice Bauer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Klaus Wagenbach
Sideantal: 252
Sprog: Dansk
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Jørgen Hermann Monrad, Judyta Preiss
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Vandkunsten
Bredde: 215 mm
Højde: 295 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 1205 g
Udgivelsesdato: 03 May 2009
Oplagsdato: 03 May 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776951146

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Franz Kafka - Billeder fra hans liv Vandkunsten