Fra Mariner til Maskinchef - Erindringer fra Søen

Vis stort billede
Fra Mariner til Maskinchef - Erindringer fra Søen

288,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Der har været mange gode erindringsserier under Lampemandens skær i Søfart. En af de mere populære de senere år har været maskinchef Leif Hansens erindringer om hans tid til søs - fra han påmønstrede første skib i ØK, over tiden i Blæsbjerg & Co. til han gik i land fra sit sidste skib hos Knud I. Larsen.

Bogen samler op på alle Leif Hansens indlæg hos Lampemanden og indeholder desuden meget nyt materiale. Både om tiden før, han sejlede ud i handelsflåden og i form af et langt interview med hovedpersonen selv.

Leif Hansen beretter på bogomslaget: Jeg har oplevet en rivende udvikling ved at sejle gamle skibe bygget i 1945 til moderne skibe med vagtfrit maskinrum og kontrolrum med flere hundrede forskellige alarmer. Utroligt, at man efter så mange år kan huske det hele, rejse for rejse. Men jeg er glad for, at jeg har mine tre søfartsbøger, for uden dem var det her aldrig kommet på tryk. Blev afløst i Rotterdam den 25. november 1993. Der, i verdens største havn, gik sømanden i land. Meget passende.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Leif Hansen
Sideantal: 222
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Andreas Krautwald
Forord af: Leif Hansen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Fagredaktør: Søfart
Udgiver: Forlaget Saxo / Avisen Søfart
Serie: Lampemanden 1
Udgivelsesdato: 11 Dec 2012
Oplagsdato: 30 Dec 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770810395

Sprog

Dansk

Fra Mariner til Maskinchef - Erindringer fra Søen Forlaget Saxo / Avisen Søfart