Forbandede barndom

Vis stort billede Tilføj
Forbandede barndom

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Som seksårig bliver Sapran Hassna og hendes tre søstre anbragt i pleje efter en familietragedie. På en gård ved Skælskør slår et ægtepar dørene op til deres hjem. Han er elektriker, hun er dagplejemor, og gennem seks år foretrækker de fleste at tro, at Gunnar og Lise har skabt et hjertevarmt hjem for fire forældreløse småpiger. Indtil Retten i Næstved i 2008 sætter et uhyggeligt punktum i deres forbandede barndom.

Sapran Hassnas selvbiografi er en gribende og grum beretning om et ufatteligt forlis i verdens dyreste socialsystem. Hun fortæller om en barndom fuld af sult, straf og ydmygelser. Om vreden, der sætter sig som en mørk plet i sindet, når ingen vil tro på ens råb om hjælp. Og om skammen, der tager over, når mareridtet hører op.

Men Sapran Hassnas fortælling er også fuld af livsmod og vilje. Hun nægter at leve et liv som offer for en plejefar fra helvede. Hun tager sin skæbne på sig og lever med den. I dag er hun 22 år. Gammel nok til at leve sit eget liv, gammel nok til at fortælle sin historie.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sapran Hassna med Birgitte Wulff
Sideantal: 268
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 148 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 475 g
Udgivelsesdato: 31 Jan 2016
Oplagsdato: 31 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771596441

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Forbandede barndom People'Spress