Folkemordet i Rwanda - En personlig beretning om at begrave de døde og tilgive de levende

Vis stort billede
Folkemordet i Rwanda - En personlig beretning om at begrave de døde og tilgive de levende

248,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En rørende fortælling og øjenvidneberetning om at overleve Folkemordet i Rwanda. Mens stort set resten af befolkningen bliver dræbt om ørerne på Immaculée, finder hun mod, styrke og hjælp til at overleve den grusomme udrensning.
Med forord af Øjvind Kyrø

Immaculée Ilibagiza er født i 1972 i Rwanda, og var således 22 år, da det blodige folkemord brød ud i 1994. Hun er Tutsi og læste til ingeniør på universitetet, da hele hendes familie og de fleste venner blev dræbt under den etniske udrensning. Immaculée overlevede på en lokal præsts nåde, da han skjulte hende og 7 andre kvinder gennem 3 måneder af borgerkrigen på 1m2 badeværelse. Da krigen sluttede, var næsten 1 mio. mennesker blevet myrdet.
Gennem et stærkt gudsforhold, gennemlever hun de frygtelige måneder med en kærlighed så omfattende, at hun ender med at blive i stand til at tilgive drabsmændene. 4 år efter folkemordet flyttede Immaculée til New York, hvor hun arbejder for FN. Hun har efterfølgende viet sit liv til at fortælle sin historie, til at formidle hvordan tilgivelse kan ændre verden og til at hjælpe forældreløse børn i Rwanda og i hele Afrika gennem The Left to Tell Charitable fund.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Immaculée Ilibagiza
Sideantal: 314
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Alfa
Bredde: 144 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 487 g
Udgivelsesdato: 02 Sep 2015
Oplagsdato: 02 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771151107

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Folkemordet i Rwanda - En personlig beretning om at begrave de døde og tilgive de levende Alfa