Fede Fie - Min kamp tilbage til livet

Vis stort billede
Fede Fie - Min kamp tilbage til livet

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vægten viste 140 kilo, da Fie Friderichsen på sin 19-års fødselsdag endelig tog modet til sig og gik til lægen. Fedmeoperation lød svaret, men det følte Fie ikke var en mulighed for hende, og i stedet traf den viljestærke, sjællandske pige en modig beslutning: Hun ville selv finde ud af sit madmisbrug.

I løbet af det næste år tabte Fie 70 kilo. For når man VIL tabe sig – så kan man også. Det har været en lang kamp – med rysteture af sukkermangel, ondt i maven, da mavesækken skrumpede og målrettet diæt og motion. Men det har også været en kamp mod angst og depression, mod indre dæmoner og spøgelser fra fortiden, som alt sammen har været en faktor i den rolle, mad spillede for Fie.

Fie fortæller i denne bog åbent om hele den lange rejse, hun har tilbagelagt, og hun kommer med gode, opløftende og konkrete råd til andre, der er i samme situation, som hun var den dag på sin 19 års fødselsdag.

Bogen er fortalt i samme tilgængelige, charmerende og umiddelbare tone, der har gjort Fies Facebook-side så populær, at den i dag har over 67.000 følgere. I dag er Fie en glad og smuk pige på 22 år – der ser lyst på fremtiden og gerne vil bidrage med sin historie, så den forhåbentlig kan inspirere andre til også at gøre noget ved deres maddæmoner.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Fie Friederichsen
Sideantal: 286
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 144 mm
Højde: 217 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 530 g
Udgivelsesdato: 21 May 2015
Oplagsdato: 06 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771592214

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Fede Fie - Min kamp tilbage til livet People'Spress