Etta Cameron - Hun gav smerten vinger

Vis stort billede
Etta Cameron - Hun gav smerten vinger

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hun er hele Danmarks Etta. Elsket af den brede befolkning som den altid hjertevarme kvinde, som med et kæmpespil, tårer i øjenkrogene giver 'dobbelt-dobbelt-fem' til deltagerne som den mest populære og karismatiske dommer i Scenen er din på TV2. Respekteret af kendere for sine præstationer på landets store og små scener og i de danske kirker.
Men for den livselskende, internationalt berømte jazz-, swing- og gospelsangerinde Etta Cameronhar tilværelsen budt på flere udfordringer, end ret mange andre når at opleve, siden hun som 11-årig mistede sin mor og pludselig stod alene med ansvaret for fem små børn i en forstad til Miami.
Hun har i snart 40 år levet med - og kæmpet mod - en kræftsygdom, som bl.a. tog begge hendes bryster og hendes underliv, hun har været gennem op mod en snes større operationer, hun er blevet mishandlet, har fået bank som både barn og voksen, er blevet misbrugt - og i flere år var hun også fanget bag jerntæppet.
I bogen fortæller Etta Cameron hudløst ærligt om sin fantastiske skæbnerejse gennem et liv fyldt med tilværelsens allerstørste udfordringer. Det er en barsk biografi, som fanger og berører læseren.
Men det er også den hjertevarme historie om livsmod, om kærlighed, om ufattelig styrke - og en fortælling om troens og tankens kraft.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bo Østlund
Sideantal: 351
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 158 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 685 g
Udgivelsesdato: 29 Oct 2007
Oplagsdato: 26 Feb 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770551762

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Etta Cameron - Hun gav smerten vinger People'S Press