Etiopien, Svejts, Indien, Singapore med Fritzli - Selvbiografi af Inge Erhard

Vis stort billede
Etiopien, Svejts, Indien, Singapore med Fritzli - Selvbiografi af Inge Erhard

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vi er i tresserne. Inge Erhard gifter sig som ung med en dygtig schweizisk kok som arbejder som chef i Etiopien. Snart efter får de et meget svært handikappet barn. Forfatteren skildrer et stykke levet liv i alskens modgang og forunderlig medgang, som fører til en uundgåelig tro på Gud fra den spæde begyndelse til den fuldvoksne tro og hengivelse til Kristus. Det er også en mors og familiens kærlighed til dette barn.
Der er interessante flotte skildringer fra Etiopien, med blandt andet ukendte historier om kejser Haile Selassie. Ligeledes er der gribende bekendelser om ensomme dage i Schweiz. Tiden i det interessante Indien er forbundet med en fin beskrivelse af det dengang lukkede land Butan. Vi oplever Singapore som en moderne storby, der hurtigt skyder op med alt, hvad er hører til i den vestlige verden. Denne tid bliver også konsolideringstid i troen.
Disse erindringer er også en meget tankevækkende personlig beretning om den evangeliske vækkelse, som startede i halvtresserne, og som har bredt sig til store dele af verden i dag.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Inge Erhard
Sideantal: 388
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 614 g
Udgivelsesdato: 13 Jan 2009
Oplagsdato: 14 Jan 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776912055

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Etiopien, Svejts, Indien, Singapore med Fritzli - Selvbiografi af Inge Erhard Books On Demand