En morders bekendelser

Vis stort billede Tilføj
En morders bekendelser

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bogen om Peter Lundin fortæller for første gang den fulde historie om morderen. Kom med ind i Peter Lundins hoved og læs om hans barndom, opvækst og tiden bag tremmer.

Om hans tætte forhold til sin mor og hendes ubetingede kærlighed. Om hvordan han sov hos hende til han var seks år gammel, mens faren boede i campingvognen. Om de utallige bordelbesøg, der blev en sport for ham, og om alle kvinderne i hans liv. Om hans tro på, at kun den stærkeste overlever. Om hvad der gik galt, da han i 1993 blev dømt for vold med døden til følge mod sin mor og igen i 2001 for drabene på en mor og hendes to børn. Om hans kispus med politiet i efterforskningen, afhøringerne og dommen. Om livet i fængslet, om ikke at have en eneste ven i hele verden. Om spillet med medierne, hans syn på kvinder og ægteskaberne, som kun varede kort. Om hvordan det piner ham at have en søn uden for fængslet, som kan ikke kan opdrage.

Bogen følger en tilsyneladende helt almindelig dreng, der er landets mest hadede drabsmand, og som er blevet kaldt både psykopat og massemorder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Lundin
Sideantal: 235
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Turbulenz
Bredde: 155 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 512 g
Udgivelsesdato: 21 Sep 2009
Oplagsdato: 21 Sep 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799191840

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

En morders bekendelser Forlaget Turbulenz