En kæde af løgne - Afsløringen af Lance Armstrongs bedrag

Vis stort billede Tilføj
En kæde af løgne - Afsløringen af Lance Armstrongs bedrag

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

Den definitive fortælling om cykelrytteren Lance Armstrongs fald fra tinderne. Om enden på den syvdobbelte Tour de France-vinders glorværdige karriere – en karriere baseret på én stor løgn.

Gennem utallige interviews med Armstrongs nære venner, familie, hans tidligere holdkammerater og medarbejdere gennem karrieren og ikke mindst en unik adgang til Armstrong selv fortæller New York Times-journalisten Juliet Macur historien om Armstrongs succesfulde karriere i en sport med en kultur gennemsyret af doping, løgne, snyd og korruption.

Macur tegner et indgående portræt af en ambitiøs, kompromisløs og kynisk Armstrong, der var villig til at gøre alt for at vinde og spillede højt spil i en verden, hvor alle andre gjorde det samme, men hvor han var den bedste til netop det. Med et fast greb var Armstrong i stand til at opretholde den store løgn og manipulere og tryne en hel cykelverden – fans, sponsorer, medier, holdkammerater og de øverste ledere. Efter 90’ernes dopingskandaler håbede cykelverdenen på med Armstrong at få den gode historie om en omsorgsvigtet knægt, der siden fik cancer, overlevede og kæmpede sig tilbage, vandt verdens hårdeste cykelløb syv gange og kunne genrejse sporten.

I stedet fik de en person, som uden skrupler indførte og stod i spidsen for det mest omfattende og systematiske dopingprogram endnu set, og som vanærede sporten mere end nogen anden. Den store løgn blev desperat holdt i live indtil 2013, hvor presset på Armstrong blev for stort, og han foran millioner af tv-seere indrømmede sit karrierelange dopingmisbrug.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Juliet Macur
Sideantal: 406
Sprog: Dansk
Originaltitel: Cycle of Lies - The rise and fall of Lance Armstrong
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 166 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 751 g
Udgivelsesdato: 23 Oct 2014
Oplagsdato: 23 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771591316

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

En kæde af løgne - Afsløringen af Lance Armstrongs bedrag People'Spress