En god muslimsk hustru

Vis stort billede Tilføj
En god muslimsk hustru

125,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Sidste varer på lager.

Egentlig skulle Jacky holde ferie med sin kæreste, Dave, men de bliver skilt fra hinanden i bussens trængsel, og hun forstuver foden i kampen om at komme ud af bussen.

En høflig, smuk ung ægypter ved navn, Omar , hjælper hende. Det var kærlighed ved første øjekast. Jacky tilbringer ti dage sammen med Omar og hans familie. De muslimske skikke er spændende og gæstfrihe­den stor. Grebet af betagelse gifter hun sig med ham, før hun vender hjem til sine forældre i England for at fortælle, hvad der er sket.

Jacky var 23, da hun kom til ægypten for at holde ferie og opleve Mellemøstens mystik. Med en naivitet som kun en ung forelsket kvinde fra et vestligt demokrati kan udvise, følger Jacky sin forelskelse i en ung ægyptisk mand og den uskyldige ferie i ægypten forvandler sig til et sandt mareridt.

Da Jacky kommer tilbage til Kairo, meget imod hendes for­ældres vilje, er hun fuld af håb, planer og drømme for frem­ti­den. En ung blond kvinde med blå øjne kommer dog aldrig til at pas­se ind i livet i en fattig forstad til Kairo, hvor kvinder altid går med bøjet hoved og dækket til i traditionelle klædedragter.

I løbet af de næste seks år vokser hendes galante mands over­greb med støtte i kulturen. Først da det går op for hende, at hendes børn også vil komme til at lide under opvæksten i denne familie, tager hun sig sammen og flygter med sine to små piger.

En gribende fortælling fra en kvinde, der har gennemlevet det, og nu ønsker at andre drager nytte af hendes erfaringer.

Historien slutter ikke helt selv nu hvor Jacky er tilbage i England. Hendes tidligere mand har fået udstedt en fatwa og jager hende i England via brev, telefon og internettet. Selv under pseudonymet, Jacky Trevane, lykkedes det hendes mand at op­spo­re hende. Forfatterens hjemmeside ( www.fatwajtrevane.com ) er nu lukket, og hun er flyttet til en ny adresse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jacky Trevane
Sideantal: 342
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Marilou Pehrson
Originaltitel: Fatwa
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Søren Rasmussen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Leksis
Bredde: 137 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 414 g
Udgivelsesdato: 15 Oct 2009
Oplagsdato: 28 Oct 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792122070

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

En god muslimsk hustru Leksis