En Amerikansk slaves beretning

Vis stort billede
En Amerikansk slaves beretning

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Dette er en øjenvidneberetning om livet som slave i de amerikanske sydstater. Den er fortalt af Frederick Douglass, der selv var født til en slavetilværelse, men i en ung alder havde held til at flygte til nordstaterne. Her skrev han denne lille selvbiografi, der var med til at åbne amerikanernes øjne for slavesystemets ufattelige brutalitet.
Bogen gjorde med et slag Frederick Douglass berømt, og han brugte resten af sit liv på at kæmpe mod slaveriet og for borgerrettigheder. Han, den tidligere slave, blev på den måde den første, centrale skikkelse i de sorte amerikaneres kamp for frihed og endte med at have sin gang i magtens korridorer i Washington.
En amerikansk slaves beretning er en klassiker, og det er en bog, der kalder på følelserne. Den er vred, smertefuld, sørgelig, uudholdelig, varm og sine steder morsom. Men først og fremmest er den vedkommende, og den tegner med sin enkle stil og mange levende detaljer fra hverdagen et nærgående og indimellem overraskende portræt af en historie, vi alle sammen troede, vi kendte.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Douglass / Frederick
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Christian Hvid
Originaltitel: Narrative of the Life of Frederick Douglass, an American Slave
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Hans-Jørgen Birkmose
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 155 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 341 g
Udgivelsesdato: 27 Jan 2011
Oplagsdato: 20 Jun 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779557314

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

En Amerikansk slaves beretning Klim