Elskerinde i Allahs verden

Vis stort billede
Elskerinde i Allahs verden

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I en tid med indvandrerdebat og Muhammed konflikt løfter en dansk konvertit for første gang tørklædet og beskriver i en livsstærk beretning den muslimske indvandrerkultur på nærmeste hold.
I tager Elskerinde i Allahs verdentager Pia Kjærsin læser ved hånden og fortæller indgående om sine oplevelser i det flerkulturelle Danmark og den personlige udfordring det var at vidne i retten mod sin muslimske elsker. Han er nu dømt for medvirken til æresdrabet på Ghazala Khan i september 2005.
Bogen er blevet til i tæt samarbejde med B.T.'s kriminalreporter Arne Schmidt Møller, som i september i år udkom med bogen Ghazala - et æresdrab i Danmark. Pia Kjærog Arne Schmidt Møller er fælles om et nært kendskab til Ghazala sagen - om end med hver sin indgangsvinkel - og det er der kommet en yderst menneskelig og velskreven bog ud af.
Som 18-årig forelskede Pia sig i en kurdisk flygtning, og snart var hun konverteret til Islam, gift og bosat i indvandrermiljøet i Vollsmose. Til sin mors store sorg og bekymring lod hun sig indsluse i en radikal islamisk kvindegruppe og begyndte højlydt at besværge sin nye tro.
I dag, 10 år senere er hun skilt og bosat i København. Det var her, hun mødte sin nye kærlighed, som senere skulle spille en tragisk rolle i likvideringen af Ghazala Khan for et ægteskab indgået uden familiens accept.
Pia Kjærs historie er barsk, men vedkommende og menneskevarm. Elskerinde i Allahs verdener en kvindes levende og rørende selvransagelse, som giver et godt indblik i de følelser, som rører sig, når kærlighed og religion blandes.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Pia Kjær
Sideantal: 180
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Siesta
Bredde: 152 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 326 g
Udgivelsesdato: 09 Nov 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791822124

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Elskerinde i Allahs verden Siesta