Elon Musk - Tesla, PayPal, SpaceX og jagten på en fantastisk fremtid

Vis stort billede
Elon Musk - Tesla, PayPal, SpaceX og jagten på en fantastisk fremtid

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Få et unikt indblik i hverdagen og historienbag verdens vigtigste erhvervsleder, Elon Musk. Manden bag Tesla Motors. ErhvervslivetsIron Man.

Den utrolige beretning forestås af den erfarne teknologi-journalistAshlee Vance. Bag firmaerne Tesla Motors, PayPal, SolarCity og SpaceX, stårEl on Musk, hvilket gør ham til en af de mest driftige og mest succesfulde iværksætterei Silicon Valley. Bogen er skrevet med forfatterens eksklusive adgang til ElonMusk i utallige samtaler samt med hans familie og venner.

Det er beskrivelsenom en hård opvækst i Sydafrika til toppen af den internationale erhvervselite.Om en mand der ofte på randen af personlig ruin har revitaliseret et uddøendeamerikansk industrielt produktionsapparat. Om nye innovative højder og anseeligmodstand fra en etableret industri. Vance bruger fortællingen om Elon Musk tilat udforske spørgsmålet: Er de skabende kræfter som skabte den moderne verdenover et århundrede stadig konkurrencedygtige i en tid med kynisk massiv globalkonkurrence?

Elon Musk er en af de mest usædvanlige skikkelser i amerikanskerhvervsliv nogensinde – et nutidigt amalgam af ikoner som Thomas Edison, HenryFord, Howard Hughes og Steve Jobs. En ultra-karismatisk leder som inspirerer med et radikalt syn på altfra design til software, fossile brændstoffer og kunstig intelligens.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ashlee Vance
Sideantal: 416
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Daniel Riegels
Originaltitel: Elon Musk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Anette Rosenberg
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Libris Digimental
Bredde: 151 mm
Højde: 212 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 597 g
Udgivelsesdato: 11 Nov 2015
Oplagsdato: 11 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778537539

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Elon Musk - Tesla, PayPal, SpaceX og jagten på en fantastisk fremtid Libris Digimental