Ekelöfs blik - en nordisk digterrejse

Vis stort billede
Ekelöfs blik - en nordisk digterrejse

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

DVD 1 Ekelöfs Blik: en film af Claus Bohm : . I filmen fortolkes Ekelöfs univers i en visuelt meddigtende og suggestiv form. Filmen er en oplevelsesrejse på et indre og et ydre plan, en rejse gennem natten, gennem mørket og gennem digtene med Ekelöf som ledsager, og samtidig en rejse rundt til væsentlige nordiske digtere, for hvem Ekelöf har afgørende betydning.Filmen varer 50 minutter.
DVD 2 Blikke på Ekelöf: Filmede samtaler med 19 førende forfattere og kunstnere i Nordenaf Neal Ashley Conrad. Medvirkende: Daniel Boyacioglu, Mustafa Can, Lenny Clarhäll, Reidar Ekner, Horace Engdahl, Tua Forsström, Katarina Frostenson, Einar Már Gudemundsson, Jan Häfström, Marika Lagercrantz, Petra Lyon, Ib Michael, Anders Mortensen, Peter Mosskin, Anders Olsson, Knud Odde, Elisabeth Rynell, Pia Tafdrup, Jan Erik Vold,
Boghæfte: 18 digte af Gunnar Ekelöf, om filmen af Claus Bohm , et biografisk portræt, et essay om centrale temaer i Ekelöfs værk og en introduktion til de 19 medvirkendeaf Neal Ashley Conrad.
I filmen fortolkes Ekelöfs univers i en visuelt meddigtende og suggestiv form. Filmen er en oplevelsesrejse på et indre og et ydre plan, en rejse gennem natten, gennem mørket og gennem digtene med Ekelöf som ledsager, og samtidig en rejse rundt til væsentlige nordiske digtere, for hvem Ekelöf har afgørende betydning.Filmen varer 50 minutter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gunnar Ekelöf
Sprog: Dansk
Produktvariant: Bog & DVD
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Multivers
Bredde: 141 mm
Højde: 188 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 284 g
Udgivelsesdato: 18 Sep 2007
Oplagsdato: 18 Sep 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788779172364

Sprog

Dansk

Ekelöfs blik - en nordisk digterrejse Multivers