Du vil, du kan!

Vis stort billede Tilføj
Du vil, du kan!

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

”Du bliver aldrig til noget,” sagde skolelærerinderne på Danmarksgade Skole i Holstebro til Lis, da hun var en lille pige med krudt bagi, der tit stod i skammekrogen. Men intet kunne være mere forkert!
I denne bog kan du læse Lis Gylding Sørensens beretning om sit liv, der tager sin begyndelse i Holstebro i det vestjyske, men senere fører hende rundt i det meste af verden.
Lis har en uslukkelig rejsetrang og eventyrlyst, og samtidig har hun ikke langt fra tanke til handling. Hun får en idé og prøver straks at føre den ud i livet, som hun lever efter devisen: ”Hvis du vil, så kan du!” Et motto, der ligger langt fra de skrappe lærerinders, og som har givet hende et liv med rejser og mange spændende karriereskift – dog også nogle hak i tuden ind i mellem.
Lis Sørensen kom i lære som tandtekniker og arbejdede først i Holstebro, siden i Zürich. I 37 år boede hun i USA, hvor hun som forretningskvinde slog sine folder inden for jord- og ejendomshandel. Hun åbnede blandt andet ”Sørensens Danish Antiks,” som blev en stor succes. Forretningen forhandlede danske antikviteter til de fastboende og de mange turister i skiområdet omkring Aspen, Colorado. Her nåede hun også at have en karriere som skilærer.
Lis er meget bevidst om, at hun er en god blanding af begge sine forældre: Hendes kunstglade og kreative far - og hendes mor, der havde udpræget forretningssans. Derfor begynder bogen med Lis’ fortælling om barndommen. Hendes mor, Lili, var adelig og fra Østrig men endte i Holstebro, hvor hun drev fotoforretning. Her mødte hun Lis’ far, Kaj Gylding Sørensen, som drev ligklædefabrik. Senere kom Lili også med i det foretagende, inden forældrene blev skilt, da Lis var fjorten år. I bogen fortæller Lis om sit liv, både med op- og nedture. Rejser, mennesker og spændende eventyr.
I dag bor Lis i det naturskønne Vedersø i Vestjylland, hvor hun har haft en fast base i alle udlandsårene. Hun har stadig sin rejsetrang og hang til smarte biler – en interesse, hun i øvrigt har arvet efter sin mor.
Hun ønsker at slå fast, at man ikke skal tro på det, når andre siger, at man aldrig bliver til noget. Tværtimod skal man blot kaste sig ud i det, man har lyst til. For hvis man vil, så kan man!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lis Gylding Sørensen
Sideantal: 216
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Graphic Aid
Forord af: Lis Gylding Sørensen
Originaltitel: Du vil, du kan!
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Jette Solvig Brødbæk
Udgiver: Forlaget Vita
Bredde: 177 mm
Højde: 247 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 682 g
Udgivelsesdato: 30 Sep 2015
Oplagsdato: 30 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799735679

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Du vil, du kan! Forlaget Vita