Du lovede, vi skulle hjem

Vis stort billede
Du lovede, vi skulle hjem

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Mohsin bliver som ung mand gift med en pistol for panden. Med den pige hans mor har valgt til ham. Få år senere efterlader han kone og børn i Pakistan. Sammen med tre andre unge mænd søger han mod Vesten for at tjene penge - for at kunne ændre sin egen og familiens skæbne til det bedre , Han havner i Danmark ret er 1970.
Det lykkes Mohsin at få fodfæste i det nye land. Gæstfriheden er stor, og der mangler arbejdskraft, Hans kone, Malika, følger han til Danmark, og sammen kæmper de for at forsørge børnene og opdrager dem, det bedste de har lært. I respekt for pakistanske traditioner, for hans mor og familien i Pakistan stiller fortsat store krav til ham.
Det er aldrig meningen, at de skulle blive i Danmark. Men som årene går løber virkeligheden fra Mohsin. Bordet fanger i Danmark. Mens de er her, skal børnene have en uddannelse, og familien skal bo anstændigt, Så selv om han evindeligt lover sin kone, at de snart skal bygge deres store hus I Pakistan og flytte hjem til familien, bliver det ved tanken. Og efterhånden mister Mohsin kontrollen over sine børn og dermed over sin egen fremtid
Du lovede, vi skulle hjem.er en nybyggerhistorie om den første generation af indvandrere i Danmark. Romanen er baseret på Rushy Rashids forældres historie. En pakistanerkrønike om magt og ære, kærlighed og død og drømme, der brast. Et levende og afsluttet kapitel i Danmarkshistorien, som ikke tidligere har været fortalt fra dette perspektiv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rushy Rashid
Sideantal: 318
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People´S Press
Bredde: 157 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 608 g
Udgivelsesdato: 30 Oct 2006
Oplagsdato: 21 Nov 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791812996

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk

Du lovede, vi skulle hjem People´S Press