Du ka' sagtens - Min historie som voldsramt medafhængig

Vis stort billede
Du ka' sagtens - Min historie som voldsramt medafhængig

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Kirsten Nees Larsen voksede op i et lukket samfund i Nordvestjylland, hvor det var hende, der fra en alder af syv år måtte holde hus for sin mor og sine to brødre, mens faderen var ude at sejle størstedelen af året. Vold, vanrøgt, piller og alkohol var dagens orden, selv om facaden i familien til dels blev opretholdt over for omverdenen.

I en ung alder kom Kirsten Nees Larsen ud at tjene, holdt hus for andre, gjorde rent, arbejdede på fiskefabrik og blev tidligt gravid med Martin, som skulle vise sig at være alkoholiker. Da hun endelig fandt tryghed hos en belgisk fisker og flyttede med ham og sine to sønner til Belgien, gik det galt. Også fiskeren var alkoholiker. Han gik fallit, og Kirsten Nees Larsen flyttede til Esbjerg med arbejdsløshed og apati til følge. Her fandt hun sammen med en ny mand – Frank. Han var usædvanligt voldelig.

Flere års terror, forfølgelse, vold, brækkede ben og gentagne polititilhold kulminerede i Kirsten Nees Larsens flugt fra den ene ende af landet til den anden i forsøget på at slippe fri af mandens dødstrusler. Det lykkedes ikke. En aften brød Frank ind hos Kirsten Nees Larsen, og børnene og gik til angreb …

Du ka’ sagtens er tidligere udgivet på Borgen i 2002. Kirsten Nees Larsen har det godt i dag, men hendes historie er desværre lige så vedkommende i 2016, som den var for 14 år siden.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kirsten Nees Larsen
Sideantal: 212
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Skriveforlaget
Bredde: 148 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 279 g
Udgivelsesdato: 08 Feb 2016
Oplagsdato: 08 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793308701

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Du ka' sagtens - Min historie som voldsramt medafhængig Skriveforlaget