Du har rørt ved mit hjerte

Reduced price!
Vis stort billede
Du har rørt ved mit hjerte

199,20 kr

-20%

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Karen Thistedhar tilbragt en uge i Venedig sammen med forfatteren Johannes Møllehaveog hjertelægen Gösta Pettersson. Resultatet af deres døgnlange samtaler er denne bog.
Du har rørt ved mit hjerte. Møllehaves hjerte har været ude for lidt af hvert. Når man ser bort fra, at det har givet, og også fået, i tonsvis af kærlighed, så har det også været lige ved at give op. Møllehave er selv 100 procent overbevist om, at ud over Vor Herre, så findes der én mand, der er skyld i, at det stadig banker af livets lyst. Det er den svenske hjertekirurg Gösta Pettersson, der opererede Møllehave for år tilbage. Operationen førte til et usædvaligt venskab mellem de to mænd.
Møllehave og Pettersson ser begge hjertet som det væsentlige i livet, et billede på kærlighed, venskab, sygdom og død. Det er alle tiders mest brugte symbol i kunst og litteratur, og bo-gen er fyldt med citater om hjertet.
'Gösta Pettersson siger, at nok har han rørt ved Møllehaves hjerte, men Møllehave har så sandelig også rørt ved hans, for han har lært ham, at der altid findes et lys i mørket'.
Du har rørt ved mit hjerteer humoristisk, alvorlig og klog på livet - oplagt lystlæsning for alle med noget på hjerte.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Johannes Møllehave / Gösta Pettersson
Sideantal: 284
Sprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Politiken
Bredde: 179 mm
Højde: 246 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 769 g
Udgivelsesdato: 20 Oct 2005
Oplagsdato: 18 Dec 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756773720

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Du har rørt ved mit hjerte Politiken