Drømmespinderi

Vis stort billede
Drømmespinderi

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Forfatteren og rockpoeten Patti Smith vandt i 2010 den prestigefyldte National Book Award for 'Just Kids', som har gået sin sejrsgang verden over og er blevet betegnet som et mesterværk inden for sin genre.
'Drømmespinderi' er en intens lille perle af en erindringsbog. Med glimt tilbage til barndommens mystiske og magiske verden – og til den tidlige ungdoms uskyld og usikkerheder. Bogen rummer essensen af, hvad Patti Smith kan som poet og skribent: give ord til det forlængst glemte, indfange det flygtigste tankespind og fremmane hjertegribende scenerier. Virkelige og drømmeriske, egenartede og universelle. En lille bog, men kun af format og omfang. For den stræber højt og vokser i fylde for læseren, hvis egne erindringsbilleder uvægerligt vækkes og flettes ind.
I forordet sender Patti Smith følgende ønske: “Alt i denne lille bog er sandt og beskrevet nøjagtigt, som det var. Det at skrive den trak mig ud af min sære tristesse, og det er mit håb, at den vil fylde læseren med en vag og nysgerrig fryd.” ... Det gør den.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Patti Smith
Sideantal: 94
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Jean-François Millet
Omslagsgrafiker: Christian Hvid
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 131 mm
Højde: 193 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 199 g
Udgivelsesdato: 31 Jul 2012
Oplagsdato: 21 Jan 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771291483

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk