Dorph - historier fra den anden side

Vis stort billede
Dorph - historier fra den anden side

100,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Dorph - historier fra den anden side" handler om al den larm, Jes Dorph-Petersen har lavet i snart 55 år. I årtier har han været danskernes foretrukne nyhedsvært, og han har fortalt os historier om alt fra royale bryllupper til krige, terror og folketingsvalg.
"Dorph -historier fra den anden side" handler dog især om livet bag skærmen, og det ellers private privatliv. Om at være afhængig af opmærksomheden, hans "på-gen" er dominerende, siger han, og om at være en glad gadedreng, der elsker fodbold og fester, byture og ballade, det underholdende og folkelige. Men også om al den modstand et menneskeliv kan rumme. Det er en fortælling om fædre, mødre og sønner, om kærlighed og skilsmisse, om ensomhed, misbrug, lavt selvværd og om den depression, der ramte ham en aften i 2011, og blev et vendepunkt i hans liv.

Om forfatteren:
Andreas Fugl Thøgersen, f. 1972, er uddannet journalist. Har desuden en mastergrad i amerikansk politik og journalistik fra Columbia University. Han har bl.a. skrevet en række biografier bl.a. bestsellerne Vi kan sove i flyvemaskinen (Politikens Forlag, 2011) om udenrigskorrespondent Ulla Terkelsen, som han skrev i samarbejde med Terkelsen, og Simon Spies - Solkongens liv og tid (Politikens Forlag, 2012).


Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Andreas Fugl Thøgersen / Jes Dorph
Sideantal: 222
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 152 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 477 g
Udgivelsesdato: 22 Sep 2013
Oplagsdato: 16 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740006292

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Dorph - historier fra den anden side Politikens Forlag