Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej

Vis stort billede
Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hushjælpen finder den 20/2 1948 Inger Margrethe og Vilhelm Jacobsen brutalt myrdet. Det pæne ægtepar ligger med smadret kranier i deres lejlighed på Peter Bangs Vej 74.

Politiet har masser af spor, men de fører bare i hver sin retning: To stokke – en ved hvert lig – peger på et bestialsk ritualmord, en checktalon udfyldt på selve morddagen på et økonomisk mellemværende og fjernede effekter på et simpelt rovmord. I 40 år jager politiet morderen eller morderne. Efterforskningen fører dem tilbage til modstandsbevægelsen likvideringseksperter, ned i den kriminelle underverden og endda op i de øverste politiske kredse.

Journalisten Peer Kaae har fået adgang til politiets enorme, hemmeligstemplet arkiv og kommer - efter egen efterforskning - med helt nye afsløringer om Danmarkshistoriens største kriminalsag - århundredets mordgåde.


PEER KAAE er 44 år gammel og har en urolig journalistisk sjæl, der konstant bevæger sig i nye retninger. Han har arbejdet med dokumentarprogrammer på DR, musikudsendelser på P3, underholdningsjournalistik på SE og HøR og som freelancer på Eurosport. Sidste år skrev han bogen ”I Sandhedens Tjeneste” - som Casper Christensen i øjeblikket arbejder på at filmatisere. ”Dobbeltmordet – på Peter Bangs Vej” er hans fjerde Bog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peer Kaae
Sideantal: 260
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 155 mm
Højde: 229 mm
Dybde: 24 mm
Vægt: 515 g
Udgivelsesdato: 26 Sep 2010
Oplagsdato: 15 Nov 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770559706

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej Peoples Press