Det vi står for - Manden, der forsvarede Breivik

Reduced price!
Vis stort billede
Det vi står for - Manden, der forsvarede Breivik

199,96 kr

-20%

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det blev den mest afgørende samtale i hans liv, da advokat Geir Lippestad den 23. juli 2011 tog telefonen og blev bedt om at forsvare Anders Breivik, manden, der dagen før havde dræbt 77 nordmænd i en uhørt terrorhandling. Lippestads instinkt denne lørdag var at afvise sagen, men hans kone fik ham på andre tanker: ”Du har fået en opgave, og du har et ansvar. Pas dit arbejde,” sagde hun med henvisning til det værdigrundlag, der alle dage har drevet Lippestad: At menneskelivet skal forsvares – uanset hvad!
Igennem det næste år kom Lippestad tættere på Breivik end nogen anden. Han stod frem over for verdenspressen, og han førte hans forsvar i retssalen. Han gjorde det, fordi Breivik ikke skulle få sin vilje og detonere demokratiet. Men omkostningerne var store. Presset udefra var kolossalt, arbejdsbyrden enorm og gruen i mødet med Breiviks gerninger og logikken bag uhyrlig. Samtidig kostede det på hjemmefronten, men Lippestads hustru og otte børn bakkede ham op. Og så hentede han styrke i de erfaringer med livets skrøbelighed, som hans dødsmærkede datter Rebekka gav ham.
DET VI STÅR FOR er en dybt personlig bog fra manden, der blev kaldt ”Djævlens advokat”, men i 2012 blev kåret til ”Årets Navn” i Norge.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Geir Lippestad
Sideantal: 230
Sprog: Dansk
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Kristeligt Dagblads Forlag
Bredde: 146 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 400 g
Udgivelsesdato: 10 Oct 2013
Oplagsdato: 17 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774671343

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Det vi står for - Manden, der forsvarede Breivik Kristeligt Dagblads Forlag