Det usynlige liv - - om at vokse op med plejebørn

Vis stort billede Tilføj
Det usynlige liv - - om at vokse op med plejebørn

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det usynlige liv er en personlig fortælling om at vokse op med plejebørn i sin familie. Bogen beskriver forfatterens følelser af kaos, afmagt, sorg, længsel og ensomhed, efter familien er begyndt at leve som en plejefamilie. Samtidig giver den en beskrivelse af forfatterens følelsesmæssige rejse, der begynder den dag, nyheden om plejebørn bliver fortalt, til tiden hvor forfatteren flytter ud af plejefamilielivet.
Den sidste del af bogen er bygget op med forslag til, hvordan en plejefamilies levevilkår kan forbedres, og hvad der især er vigtigt at have fokus på i forhold til det biologiske barn i plejefamilien.
Bogen henvender sig til alle som er vokset op med plejebørn i sin familie på godt og ondt. Som støtte og inspiration. Ligeledes henvender bogen sig til plejefamilierne, pædagoger, lærere, medarbejdere i kommunerne, kuratorer, psykologer, og andre der på den ene eller anden måde kommer i kontakt med plejefamilierne. Til alle dem, der ønsker et realistisk billede af, hvordan det på godt og ondt kan føles for et barn at leve som biologisk barn i en plejefamilie.
Maria Sveigaard er uddannet pædagog og har i mange år arbejdet med anbragte børn og børn med særlige behov.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maria Sveigaard
Sideantal: 100
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 7 mm
Vægt: 156 g
Udgivelsesdato: 17 Dec 2011
Oplagsdato: 18 Dec 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771146448

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Det usynlige liv - - om at vokse op med plejebørn Books On Demand