Det bli’r vinter førend man aner - en biografi om Preben Kaas

Vis stort billede
Det bli’r vinter førend man aner - en biografi om Preben Kaas

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

En morgen i marts 1981 blev skuespilleren Preben Kaas fundet druknet i Københavns Havn. Han blev kun 50 år gammel, men havde selv valgt at sætte punktum for sit bevægede liv, der var præget af svimlende succeser og pinefulde fiaskoer, af store penge og økonomisk ruin, svigt og brudte ægteskaber.

Preben Kaas brød igennem i begyndelsen af 1960’erne som komiker på ABC-Teatret – sammen med Jørgen Ryg – og samtidig var han stjerne i en lang række populære danske film. Hurtigt blev det dynamiske og charmerende multitalent en magtfaktor i dansk underholdning, men succesen sled på ham, og en dag var festen pludselig forbi.

Journalisterne Jakob Steen Olsen og Rikke Rottensten skriver den hidtil ufortalte historie om Preben Kaas. En dramatisk fortælling om et sammensat menneske, hvis mørke sider kastede lange skygger ind over hans privatliv. En række personer, der var helt tæt på Preben Kaas medvirker, blandt andre hans sidste hustru Lisbet Dahl, ligesom også sønnerne Jeppe Kaas og Nikolaj Lie Kaas fortæller om deres far.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rikke Rottensten / Jakob Steen Olsen
Sideantal: 390
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 164 mm
Højde: 237 mm
Dybde: 34 mm
Vægt: 703 g
Udgivelsesdato: 31 Oct 2012
Oplagsdato: 22 Nov 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771081251

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Det bli’r vinter førend man aner - en biografi om Preben Kaas People'Spress