Der var en tid

Vis stort billede Tilføj
Der var en tid

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Et skæbneforløb, som en krig førte med sig ...
Jan Wolfgang Beese tegner et tidsbillede fra Lolland-Falster og Sydsjælland under og efter 2.Verdenskrig – fra 40’erne og til midten af 60’erne – med skolegang i Rødbyhavn og Rødby, læreplads i Nykøbing Falster og militærtjeneste i Vordingborg – i et forsøg på at forlige sig med sin barndom og opvækst. Det er en skildring af et lille samfund, som skulle fungere på trods af ydre spændinger – med en overflade af normalitet – men med en nagende tvivl og usikkerhed lige under.
‘‘At dykke ned i hukommelsen og nedskrive det, der dukker op, er ikke så smertefuldt som at leve med tanker, der holdes kunstigt nede. At slippe tankerne fri og nå til erkendelse og få møblerne i stuen placeret på deres naturlige pladser ’’, siger Jan Beese.
Der var en tid er en fortælling om et skæbneforløb, som en krig førte med sig. Med en baggrund, der begyndte med fortielse og fortrængning. Om at gribe de gode øjeblikke og holde dem fast og se livet fra skæve vinkler. Skildringen giver et indblik i en tid og i et lokalsamfund set fra en ny og anderledes vinkel og giver samtidig anledning til at tænke tilbage, når vi fejrer befrielsen den 4. maj.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jan Wolfgang Beese
Sideantal: 127
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Jan W. Beese
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Forlaget Linje H
Bredde: 129 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 178 g
Udgivelsesdato: 03 May 2016
Oplagsdato: 03 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792769527

Sprog

Dansk

Der var en tid Forlaget Linje H