Dengang da jeg var dreng

Vis stort billede
Dengang da jeg var dreng

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Tomas Mandel erindrer en barndom i 1920 og 30’ernes Farum – dengang en landsby langt fra storbyen.

Det er en ‘Verden af i går’, hvor drengene Tomas og Tom udforsker naturen i skovene og på Farum Sø uden for opsyn – kun af og til generet af den skrappe skovfoged Hansen. Og på samme tid udfolder livet sig lige så mangfoldigt og mærkværdigt i de voksnes verden som ude i naturen. Tomas lytter og iagttager de to verdener.

Ved den tyske besættelse i 1940 slutter Tomas’ barndom. Et par år senere får han betroet at bringe illegale blade rundt. Efteråret 1943 ledsager han jødiske familier fra København til Snekkersten, hvorfra de bliver sejlet med fiskerbåde til Sverige. Nogle uger senere må Tomas selv flygte.

Dengang da jeg var dreng er illustreret med billeder fra familiens albummer. Men i Tomas Mandels fortællinger får oplevelserne en almengyldighed, som sikkert vil vække mange bedsteforældres egne erindringer. Og måske vil glemte billeder blive fundet frem fra skjulte gemmer i skuffer og erindringer til glæde for familien.

For nutidens unge må beretningerne om det frie liv uden for det overvågede, institutionaliserede liv, som er dagens norm, vække til eftertanke og misundelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tomas Mandel
Sideantal: 110
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Tomas Mandel og Emil Krause
Udgiver: Skriveforlaget
Bredde: 191 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 283 g
Udgivelsesdato: 23 May 2010
Oplagsdato: 23 May 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792573094

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Dengang da jeg var dreng Skriveforlaget