Den sorte greve - Napoleons rival og den virkelige greve af Monte Cristo

Vis stort billede
Den sorte greve - Napoleons rival og den virkelige greve af Monte Cristo

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Vinder af Pulitzerprisen 2013 for bedste biografi
Den utrolige, sande historie om den virkelige greve af Monte Cristo. Et betagende stykke historisk detektivarbejde, der bringer den mand til live, der har inspireret heltefigurerne i de litterære klassikere Greven af Monte Cristo og De tre musketerer.
Hovedpersonen i DEN SORTE GREVE, General Alex Dumas, er en mand, der er næsten ukendt i dag. Hans historie er derimod verdenskendt, for hans søn, den store 1800-talsforfatter Alexandre Dumas, brugte sin fars liv og skæbne som forlæg til nogle af litteraturhistoriens mest elskede helte.
Bag de utrolige litterære eventyr, Alexandre Dumas skabte, var den næsten endnu mere utrolige hemmelighed, at den virkelige helt var søn af en sort slave født på den franske koloni Saint-Domingue, og som endte med at nå højere op ad den hvide verdens sociale rangstige, end nogen sort mand før og lange tider efter ham.
DEN SORTE GREVE er både en medrivende spændingshistorie, et levende historisk indblik i Frankrig i tiden under og efter Den Franske Revolution og Napoleon Bonapartes vej til magten. En fantastisk skæbneberetning om den usædvanlige mand, der var far til en af århundredets største franske forfattere, og en smuk og bevægende historie om kærligheden mellem far og søn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tom Reiss
Sideantal: 517
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Morten Visby
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Informations Forlag
Bredde: 159 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 47 mm
Vægt: 801 g
Udgivelsesdato: 01 Nov 2013
Oplagsdato: 09 Feb 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775144075

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Den sorte greve - Napoleons rival og den virkelige greve af Monte Cristo Informations Forlag