Den sorte enke - Historien om drabet på en dansker

Vis stort billede
Den sorte enke - Historien om drabet på en dansker

275,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den 20. januar 2008 bliver liget af den 72-årige millionær Preben Povlsen fundet i et sydafrikansk naturreservat.

Politiet anholder hans afrikanske svoger og sigter ham for drab. Det kommer hurtigt frem, at svogeren ikke kan have været alene om at torturere Preben Povlsen til døde. Men hvem hjalp ham? Kendte den 31-årige enke noget til drabet?

I fem år graver journalisten Helle Maj efter forklaringen på det brutale og mystiske drab på den danske forretningsmand og familiefar. Hun tager læserne med på en rejse fra parcelhusidyl i Farum til fascinerende og farlige hjørner af Afrika og folder en historie ud, der rummer illegale diamanter, børnesoldater, løgne og kynisk elskov.

Udvalgte citater:

Ugebladet Søndag: "Denne uhyggelige sag oprulles nu detaljeret og sobert i en fremragende true crime-bog af en dansk journalist, der selv bor i Sydafrika. Den må du ikke snyde dig selv for."

Hjemmet: "En af de bedste biografier, jeg nogensinde har læst… Historien om den sympatiske Preben er fængslende som en krimi, men bogen er også en fortælling om en helt almindelig danskers liv og død - og ikke mindst om et fatalt møde mellem sort og hvid. Læs den!"

Bogsyn.dk: "Spændende og levende, aktivt som et filmmanuskript, billedlig som en storytellers bedste aften - vi fløjter igennem bogen, mens vi gyser ved tanken om, at en thriller som denne er den skinbarlige virkelighed."

DEN SORTE ENKE er fængslende som en krimi – men bogen er en sand fortælling om en helt almindelig danskers liv og død – om et fatalt møde mellem hvid og sort.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helle Maj
Sideantal: 364
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 152 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 641 g
Udgivelsesdato: 12 May 2013
Oplagsdato: 30 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756794794

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Den sorte enke - Historien om drabet på en dansker Politikens Forlag