Den som kæmper - Erindringer

Vis stort billede Tilføj
Den som kæmper - Erindringer

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I Bjarne Hastrups biografi Den som kæmper beskriver forfatteren veloplagt sit liv, som det har formet sig fra gymnasie- og universitetsårene 1962-69 over iværksætterperioden i Håndværksrådet 1969-84, hvor han begyndte som studentermedhjælper og endte som direktør, til stiftelsen af Ældre Sagen i 1986. Organisationen er blevet en kolossal succes med i dag over 700.000 medlemmer. I bogen lægges der særlig vægt på foreningens etableringsperiode, på de mange spændende personer, forfatteren har mødt privat og professionelt, foruden på de kampe, han har taget, og de resultater, han har opnået.


Bjarne Hastrup er født ind i en københavnsk storfamilie med syv søstre. Forfatteren beskriver nøglescener og oplevelser fra ungdomsårene, der har været med til at påvirke hans valg af livsbane. Vi får hans refleksioner i forbindelse med studenteroprøret, som han oplevede på tætteste hold som studerende på Københavns Universitet. Han beretter endvidere om de mange iværksætteropgaver, han gennemførte i sin tid som direktør i Håndværksrådet, hvor han også fik afprøvet og udviklet sine lederevner.
Som kronen på værket får vi en beskrivelse af den store sociale ”ingeniøropgave” det var at stifte og udvikle Ældre Sagen, som fik en væsentlig indflydelse på velfærdspolitikkens udformning i Danmark, og som samtidig er blevet en gave til de mange ældre, der har fået en ny og forbedret tilværelse gennem foreningens aktiviteter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bjarne Hastrup
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Strandberg Publishing
Bredde: 165 mm
Højde: 238 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 682 g
Udgivelsesdato: 18 May 2015
Oplagsdato: 18 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792894946

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Den som kæmper - Erindringer Strandberg Publishing