Den første - En samtale med Helle Thorning-Schmidt

Vis stort billede Tilføj
Den første - En samtale med Helle Thorning-Schmidt

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den første og foreløbig eneste politiske biografi om Socialdemokratiets formand, Helle Thorning-Schmidt former sig som en interviewbog, baseret på mange timers samtale med redaktør på Ugebrevet Mandag Morgen, Noa Reddington.
Helle Thorning-Schmidt er den første kvindelige formand for socialdemokraterne. Og den yngste siden Stauning. Hun er rundet af det moderne Danmark og velfærdssamfundet. Siden hun blev valgt som formand i 2005, har hun vist, at hun er alt andet end en overgangsfigur i dansk politik. Bogen vil give læserne et indblik i den baggrund, der har formet privatpersonen Helle Thorning-Schmidt. Den vil fortælle hvilke mennesker, der har præget Socialdemokraternes formand. Og vigtigst: Den vil udfordre hende på hendes vision for Danmark.
Bogen er Helle Thorning-Schmidts anledning til at forklare, hvilket kompas styrer hun efter og tale direkte og grundigt til vælgerne uden om mediernes almindelige tids-tyranni. Vi kender hende jo ikke godt nok endnu. Men med bogen får både hun og vi chancen for at gå lidt i enerum i ro og mag, og derved kan nuancerne få plads.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Noa Redington
Sideantal: 313
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 140 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 499 g
Udgivelsesdato: 17 Oct 2007
Oplagsdato: 12 Nov 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770551526

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Den første - En samtale med Helle Thorning-Schmidt People'S Press