Den forkerte giraf - Om indisk togdrift og kærlighed

Vis stort billede
Den forkerte giraf - Om indisk togdrift og kærlighed

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”Åh gud, man er jo totalskadet efter sådan en god gammeldags omgang dumpning. Hvis man var en Toyota Corolla, villeman ikke købe sig selv. Men buler kan jo rettes ud, der kan komme hækspoilere på, og subwoofer og plysterninger i forruden(…) Man kan godt rette sig selv ud, man kan godt iføre sig nye udstødningsrør og give den gas, kan man ikke?”- Citat fra Den forkerte giraf

Hvordan tør man tro på kærligheden igen, når man har mistet den før, og det gjorde så ondt? Hvornår ved man, at den er der? Hvad kommer efter kernefamilien? Kan man være bekendt at vise sin halvgamle krop til en ny? Og hvis man ikke giver efter for kærligheden – ender man så som sin undulat, der stille og roligt skifter køn, uden at nogen opdager det?

Dette er bare nogle af de spørgsmål, Maise Njor stiller sig selv, mens hun venter på toget i Indien, og manden, det hele handler om, ligger ved siden af og sover. Efter en skilsmisse og en række år som alene-mor har MaiseNjor mødt Manden … men tør hun tage ham? Glæd dig til Den forkerte giraf og en Maise Njor i storform! Som læser vil du skiftevis snøfte af bevægelse og klukke af grin – og måske sende dit eget amourøse bagkatalog en kærlig tanke.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maise Njor
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 140 mm
Højde: 199 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 250 g
Udgivelsesdato: 30 Apr 2014
Oplagsdato: 08 Jul 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712049715

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Den forkerte giraf - Om indisk togdrift og kærlighed Gads Forlag