Den forbudte frelse - Fra koransanger i Iran til kirkefader i Danmark

Vis stort billede
Den forbudte frelse - Fra koransanger i Iran til kirkefader i Danmark

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den iransk fødte Massoud Fouroozandeh(f. 1970) er i dag præst med base i Odense, og den karismatiske leder blandt de kristne iranere i Danmark, hvor han forkynder evangeliet på farsi. Men for mindre end 25 år siden var han som stor dreng eliteelev på koranskolen i fødebyen Teheran, hvor hans far var en højtstående embedsmand under ayatollah Khomeinis styre.
Den forbudte frelseer hans personlige fortælling om et enestående dramatisk liv, med store personlige konsekvenser for ham selv og hans familie. Som 15-årig
flygtede han, for at undgå martyrdøden i krigen mod Irak, over de kurdiske bjerge - med et ben i gips.
I Danmark, som er blevet hans foreløbige endestation, har han skullet kæmpe sig igennem. Først som politisk flygtning uden det der lignede danskkundskaber,
overfor mobning fra jævnaldrende danske racister, og som ambitiøs handelsmand i en fremmed kultur. Men sidst og ikke mindst som genfødt kristen og dermed frafalden i forhold til sine tidligere islamiske trosfæller - og til sin familie tilbage i Iran.
Ikke desto mindre er hans fortælling først og fremmest lykkelig. Den handler om at måtte overvinde enorme forhindringer og fordomme, finde harmoni i sig selv, og fortsat være i stand til at tilgive og forsone sig med sine modstandere. I disse års danske debat om religionsfrihed og tolerance er den ét af de vigtigste indlæg længe.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Massoud Fouroozandeh
Sideantal: 261
Sprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 7
Udgave: 1
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 141 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 384 g
Udgivelsesdato: 31 Oct 2005
Oplagsdato: 08 Jul 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788759524343

Sprog

Dansk

Den forbudte frelse - Fra koransanger i Iran til kirkefader i Danmark Lindhardt Og Ringhof