De kalder mig terrorist

Vis stort billede
De kalder mig terrorist

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Niels Christian Nielsen, alias Kim Peter Davy, alias Niels Holck, alias 'Barfodsrøveren'. Kært barn har mange navne, men forbrydere har flere. Det sidste gælder for Niels, som gennem en årrække har begået grænseoverskridende kriminalitet i ly af mere end halvtreds forskellige identiteter. Indtil 1995, hvor en illegal våbennedkastning i den indiske delstat Vestbengalen blev infiltreret. Seks personer blev anholdt under dramatiske omstændigheder, men Niels undslap med nød og næppe. Dér sluttede en kriminel karriere, som fra første færd var drevet af en sand Robin Hood-idealisme.
I Den retskafne terroristfortæller Niels om sine forbrydelser og om motiverne bag. Om kontrasten mellem en tryg opvækst i Nordsjælland og ungdommens rejser og oplevelser med elendigheden blandt den tredje verdens fattigste. Oplevelser, der overbeviste Niels om, at han måtte handle på egen hånd - uanset på hvilken side af loven.
I dag lever Niels et almindeligt dansk familieliv. Men fremtiden er usikker. De indiske myndigheder kræver ham på ny udleveret for den nu tretten år gamle forbrydelse. Og med den skærpede danske terrorlovgivning er der risiko for, at Niels kan ende på en indisk anklagebænk - og siden i et mørkt fangehul i Calcutta.
Den retskafne terroristgiver et nærgående portræt af en forbryderisk idealist og udfordrer sin læser i et af tidens mest aktuelle spørgsmål: Hvad må man gøre i en højere sags tjeneste?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niels Holck
Sideantal: 270
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press
Bredde: 147 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 500 g
Udgivelsesdato: 19 May 2008
Oplagsdato: 19 May 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770552752

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk

De kalder mig terrorist People'S Press