DANFOSS - Fra hønsehus til hele verden

Vis stort billede
DANFOSS - Fra hønsehus til hele verden

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Historien om Danfoss er historien om en iværksætter, der erobrede verden. Om hvordan Mads Clausen opbyggede Danmarks største industrikoncern fra den spæde start i 1933 til i dag flere end 20.000 ansatte globalt. Om lokal identitet, engagement, vækst og succes trods fattige kår, verdenskrig og en placering langt fra de store byer.
Men det er i lige så høj grad historien om de mange ansatte, hvis liver afhængigt af, at det går godt for Danfoss. I bogen følger vi syv medarbejdere og deres familier i medgang og modgang – en rigtig Danmarkskrønike befolket med mennesker fra alle samfundslag, hvis liv og skæbner vi lever med i.
Mød Annelise fra varemodtagelsen; Carl, der blev træt af landbruget og stemplede ind på fabrikken; brødrene Hans Jørgen og Gunnar, der begge er maskinarbejdere og værktøjsmagere; Tage fra bogholderiet; københavneren og smeden Henning, der blev fællestillidsmand; Karen på kontoret; Preben i Service Shoppen og værktøjsmageren Walter fra Schweiz, der skabte sig et liv i det sønderjyske.
Mens Danfoss vokser og livet leves, forvandles Als, Sønderjylland og resten af Danmark fra et fattigt landbrugssamfund til nutidens globaliserede velfærds- og vidensamfund.
”DANFOSS – Frahønsehus til hele verden” er også historien om denne forvandling. Det er utraditionel, spændende og levende historieskrivning, hvor udviklingen fra før Anden Verdenskrig til i dag spejles gennem samspillet mellem et lille lokalsamfund og en stor virksomhed.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Shannon
Sideantal: 418
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Pressto
Bredde: 224 mm
Højde: 252 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 1523 g
Udgivelsesdato: 11 Nov 2012
Oplagsdato: 11 Nov 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788790333416

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

DANFOSS - Fra hønsehus til hele verden Forlaget Pressto