Claus Bo Larsen - fortællinger fra midtercirklen

Vis stort billede
Claus Bo Larsen - fortællinger fra midtercirklen

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

>>Fodboldspillere kan vinde fodboldkampe, men jeg har endnu ikke vundet en eneste kamp. Jeg har tabt nogle kampe, fordi jeg ikke har været god nok. Man skal ikke blive dommer for at blive populær.<<
Da Claus Bo Larsen tog sin dommereksamen som bare 16-årig, havde han ét mål: Han ville overgå sin far, Leif 'Cigar' Larsen, en skattet divisionsdommer på Fyn. Her 32 år senere sætter danske Larsen punktum efter en fornem karriere som Danmarks internationale fodbolddommer.
Han har drukket sjusser med FC Barcelonas præsident og fået en fodboldtrøje foræret af Milans vicepræsident. Han er blevet politieskorteret gennem Uruguays hovedstad, Montevideo, i limousine. Og han har måttet nødlyve sig hjem fra en topopgave i det brutale Nigeria.
Claus Bo Larsen – fortællinger fra midtercirklen er den begivenhedsrige historie om den lune og muntre fynbo, der har dømt England på Wembley, stjerner som Ronaldinho og Rooney og topkampe på fem kontinenter. Altid med det karakteristisk skæve smil på læben og i evig dialog med selv de største internationale navne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lars Bo Jensen
Sideantal: 148
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Limryg
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Asker Hedegaard Boye
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 22 May 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771412093

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Claus Bo Larsen - fortællinger fra midtercirklen Turbine