Bunk Monk & Funk - og andre forlystelser

Vis stort billede
Bunk Monk & Funk - og andre forlystelser

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Anders Stefansen indledte som ganske ung en karriere som arrangør af jazzkoncerter på Bakken. Han var i begyndelsen af 1960’erne medstifter af koncertbureauet SBA, der hentede Beatles, Rolling Stones, Bob Dylan, Louis Armstrong, Count Basie, Duke Ellington, Jimi Hendrix, Andrés Segovia og mange andre af musikkens koryfæer til Danmark. Sideløbende producerede SBA spillefilmen ’Stille dage i Clichy’ og teater-succeser som ’Solstik’ og ’Den grønne elevator’ og etablerede Søren Gerickes første gourmet-restaurant, Anatole. Anders Stefansen drev i en årrække musikstedet Slukefter i Tivoli og var i slutningen af 70’erne med til at etablere Copenhagen Jazz Festival, hvor han ind i det nye årtusinde virkede som aktivt medlem af bestyrelsen. Han formidler stadig musik gennem en ugentlig arbejdsdag på et pladeselskab.

Den 13. juli 2012 fylder Anders Stefansen 80 år. Gennem hele karrieren har han været en beskeden mand, der sjældent berettede sin historie. Men det gør han nu i en selvbiografi, rigt illustreret med fotos. Om barndommen på Dyrehavsbakken. Om de første rejser ud i efterkrigstidens Europa for at høre ny swingende musik. Om at drage på turneer med kunstnere som Marlene Dietrich og John Coltrane og holde igen på nogle af de yngre kunstneres udskejelser. Bogen er et farverigt kulturhistorisk billede af et skiftende århundrede. Afrundet af en fortegnelse over, hvem Anders Stefansen undervejs præsenterede på de forskellige store scener.

Musikerne Charlie Watts og Bill Wyman fra Rolling Stones skriver forord, og George Wein, manden bag Newport-festivalerne m.m., skriver efterord! Udkommer både på dansk og engelsk!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anders Stefansen med Jan Søttrup
Sideantal: 248
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 400 g
Udgivelsesdato: 05 Jul 2012
Oplagsdato: 05 Jul 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771370300

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Bunk Monk & Funk - og andre forlystelser People'Spress