Bruce Springsteen - en biografi

Vis stort billede Tilføj
Bruce Springsteen - en biografi

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I midten af halvfjerdserne dukkede Bruce Springsteen op på den internationale rockscene og blev hurtigt udråbt til både ”rock’n’roll musikkens fremtid” og ”den nye Bob Dylan”. I de 40 år, der er gået siden, har han formået at fastholde et højt kvalitetsniveau på de fleste af sine plader, og han rager op som et af de allerstørste navne i rockhistorien.
Springsteen har ofte balanceret på kanten af klicheen og det sentimentale – men sin troværdighed har han aldrig mistet. Hans enkle og tilgængelige rockmusik og de gribende sangberetninger om den lille mands kamp i livet har altid appelleret bredt til en stor og loyal fanskare – og så har Bruce aldrig været bange for at tage nationens temperatur i sange om Vietnam, Reagan-tiden, 11. september, Bush-æraen og krigen i Irak på en særdeles indtagende måde, som har appeleret til, ikke kun amerikanerne, men hele verden.
Karsten Jørgensen, der tidligere har skrevet bøger om John Lennon og Paul McCartney, fører os hele vejen gennem Springsteens fascinerende karriere som studie- og livemusiker – og undervejs får vi også indblik i Bruces turbulente og konfliktfyldte liv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Karsten Jørgensen
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Christian Hvid
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klim
Bredde: 149 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 558 g
Udgivelsesdato: 14 Jun 2012
Oplagsdato: 14 Jun 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771290714

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Bruce Springsteen - en biografi Klim