Brændpunkter - Reporter på kanten af verden

Vis stort billede
Brændpunkter - Reporter på kanten af verden

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
"Mine kolleger fra de store amerikanske tv-stationer kører rundt i skudsikre firhjulstrækkere, når de er i Gaza. På dørene og taget står der "PRESS" med store bogstaver som en åben invitation til bortførere og stenkastere. Jeg foretrækker en skramlet lokal personbil med tv-udstyret gemt af vejen i bagagerummet og to arabere på forsæderne."

Dette er Steffen Kretz' personlige beretninger om livet som reporter i verdens brændpunkter. I otte essays giver den garvede journalitst fra TV-Avisen et medrivende indblik i de arbejdsmetoder, som i en årrække har præget hans hverdag som udenrigskorrespondent i krigszoner og diktaturstater. Steffen Kretz tager læseren med på en rejse ind i et univers befolket af menneskeskæbner, der kryber ind under huden: to brødre, der er blevet dødsfjender, fordi de står på hver sin side af en borgerkrig. En krigsherre i Mogadishu, der giver indtryk af at være alle syv dødssynder samlet i én person. En excentrisk diktator, der kun vil interviewes i et beduintelt - og mange flere.

Steffen Kretz, f. 1962, er journalist og har siden 1996 arbejdet som nyhedsvært, redaktør og udenrigskorrespondent i DR. Han har været udstationeret i Mellemøsten og USA og har interviewet et dusin præsidenter og verdensledere.

”Man er i godt selskab med DR’s sympatiske Steffen Kretz, der inviterer på reportagerejse til verdens brændpunkter”.. ”Steffen Kretz er en ovenud sympatisk rejsefører, der gavmildt deler ud af sin store historiske og politiske viden og dermed sætter en kompetent ramme om sine oplevelser”
-Kristeligt Dagblad

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Steffen Kretz
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 142 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 367 g
Udgivelsesdato: 31 Oct 2010
Oplagsdato: 31 Oct 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771081404

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Brændpunkter - Reporter på kanten af verden Peoples Press