Bedrageri for begyndere - Mit lynkursus i internationalt diplomati

Vis stort billede
Bedrageri for begyndere - Mit lynkursus i internationalt diplomati

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

>>Jeg fik job i det største humanitære program i FN’s historie. Det vistesig også at være det mest korrupte program i FN’s historie.<<

24 år gammel lander MICHAEL SOUSSAN sit drømmejob i FN’s hovedkvarter, i det såkaldte Olie for mad-program, den største humanitære operation i organisationens historie. Hans mission er at omfordele Iraks olierigdomme og hjælpe landets civilbefolkning gennem de udmarvende sanktioner mod Saddam-styret efter Golfkrigen. For en ung idealist er det en kæmpe chance for at gøre en positiv forskel i verden. Tror han.

Som absolut nybegynder i det internationale diplomati går det snart op for Michael Soussan, at han er landet i en verden af spioner, oliebaroner og dysfunktionelle diplomater. At hver mand kæmper for sig selv. Og at det FN-program, der skulle komme nødlidende irakere til gode, er en brik i et råddent spil, der i virkeligheden holder Saddam ved magten.

BEDRAGERI FOR BEGYNDERE er en galgenhumoristisk erindringsbog om kynisme og hykleri bag FN-hovedkvarterets funklende facade. På første parket oplevede Michael Soussan syndefaldet i hjertet af verdenssamfundets fællesorganisation for godhed, da Olie for mad-programmet blev til Olie for mad-skandalen og afdækkede et FN-faciliteret bedrageri af historiske dimensioner. I denne beretning skåner han ingen, heller ikke sig selv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Soussan
Sideantal: 418
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Udgiver: People'Spress
Bredde: 157 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 630 g
Udgivelsesdato: 08 Sep 2015
Oplagsdato: 08 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771595888

Sprog

Dansk

Bedrageri for begyndere - Mit lynkursus i internationalt diplomati People'Spress