Bag facaden

Vis stort billede Tilføj
Bag facaden

200,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Kristine er født i en by i Sydgrønland som den ældste pige i en søskendeflok. Familien er dysfunktionel: faderen drikker, moderen søger - forgæves - at holde sammen på stumperne og forsøger udadtil at give et billede af, at alt er godt.

Ret tidligt forgriber faderen sig seksuelt på Kristine, og i stedet for at hjælpe og støtte pigen, lukker moderen øjnene for dette, og siden beskylder moderen hende for "selv at have været ude om det" og kalder hende for en luder.

Så snart det er muligt forlader Kristine dette såkaldte hjem, men dels er hun for ung til at stå på egne ben - dels er hun alt for usikker på sig selv og føler, at når hun er blevet behandlet så dårligt derhjemme, så har hun nok ikke nogen menneskelig værdi.

Der skal gå mange år med druk og anden misbrug - dels misbruger hun sig selv - dels bliver hun misbrugt af en lang stribe mænd - før hun endelig en dag siger til sig selv "Nu er det nok, nu må jeg gøre noget. Nu har jeg levet halvdelen af mit liv på denne måde, men resten af tiden vil jeg det anderledes".

Det bliver et drøjt arbejde at kæmpe sig frem til et "normalt liv", men det lykkes for Kristine, - også at komme i gang med en relevant uddannlse, selv om hun ikke er ganske ung længere.

Dette er en bog, som har budskab til rigtig mange kvinder, som enten lever i - eller er på vej ind i - et dysfunktionelt forhold.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kristine Nathansen
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Kunuk Platou
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Atuagkat
Bredde: 144 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 297 g
Udgivelsesdato: 14 Oct 2013
Oplagsdato: 14 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792554468

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Bag facaden Forlaget Atuagkat