Augusta

Vis stort billede
Augusta

198,99 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Augustaer et hjertegribende hverdagsdrama om en pige, som gør alt for at skade sig selv og om en mor, der gør alt for at redde hende.
Noget af det værste, en mor kan forestille sig er, at hendes barn vender sig mod hende. Nægter at tale med hende. Nægter at lade hende kærtegne sig. Det skete for Martha Tod Dudman, da hendes datter Augusta blev teenager. Dette er Marthas beretning om de meste smertefulde år i hendes liv.
Martha bor alene med sine to teenagebørn, Augusta og Jack, og hun synes selv, at det er lykkedes hende at give dem en tryg og harmonisk opvækst.
Da Augusta kommer i puberteten, vender billedet. Den unge pige begynder at eksperimentere - først med cigaretter, så med marihuana, crack og heroin.
Problemerne tager overhånd, og i sin magtesløshed ser Martha til sidst ikke anden udvej end at sende Augusta på et vildmarksophold, der strækker sig over seks uger. Det bliver startskuddet til over tolv måneders lang vej gennem behandlingssystemet fyldt med nederlag, længsel og fortvivlelse - men det bringer Augusta på ret kurs.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Martha Tod Dudman
Sideantal: 221
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Ingen
Oversætter: Kirsten Kincaid
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Lademann
Bredde: 138 mm
Højde: 219 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 374 g
Serie: Virkelighedens verden
Udgivelsesdato: 02 Jun 2002
Oplagsdato: 02 Jun 2002
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788715103865

Sprog

Dansk