At tænke som en morder - Min tid i Rejseholdet

Vis stort billede
At tænke som en morder - Min tid i Rejseholdet

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”Jeg sad over for den attenårige Kenneth på et lille kontor på Nakskov politigård. Han ville ikke have kaffe eller wienerbrød. Noget skulle han have, så jeg havde stillet et glas vand foran ham.

Kenneth sad foroverbøjet med hænderne i skødet. En spinkel og almindelig dreng at se på og uden iøjnefaldende fællestræk med en klassisk kriminel. Det var en fremtoning, der stod i skærende kontrast til det, jeg havde set på gerningsstedet. Det passede bare ikke sammen.

En ting var, at de havde begået et indbrud, og måske var de også lidt vrede på kroejeren, fordi han havde smidt dem ud, men hvorfor skulle de dræbe ham og hvorfor også hans trettenårige søn?”

Det makabre drab på kroejeren og hans teenagesøn er ét blandt mange drab, som Kurt Kragh har efterforsket gennem sine lange karriere i Rejseholdet. Han fortæller indgående om opklaringsarbejdet i udvalgte drabssager, men også om den helt specielle kultur i dansk politis rejsende eliteenhed. Og om sin udvikling fra grøn, uvidende politiaspirant til erfaren drabsefterforsker.

Kurt Kragh, født 1950, er tidligere kriminalkommissær og souschef i Rejseholdet. I de 27 år, han var ansat, har han været efterforsker på nogle af de mest omtalte drabssager her og i udlandet. Sideløbende har han undervist på Politiskolen og i PET i bl.a. kognitiv afhøringsteknik og gerningsmandsprofilering. Efter pensioneringen i 2010 har han holdt mange foredrag om sit liv som drabsefterforsker og været medforfatter på lærebogen Viden om drab (2013). Kurt Kragh har desuden været konsulent på tv-serien Rejseholdet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kurt Kragh
Sideantal: 316
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 5
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 150 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 32 mm
Vægt: 495 g
Udgivelsesdato: 03 Apr 2014
Oplagsdato: 19 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771080537

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

At tænke som en morder - Min tid i Rejseholdet People'Spress