Alt er muligt

Vis stort billede
Alt er muligt

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Alt er Muligt er fortsættelsen af min bog Hellere dø af grin end af ALS. I min første bog var målet at vise, at der er masser at grine af på trods af alvorlig sygdom. Når jeg er sammen med mine ALS-venner, sidder vi jo ikke og græder over vores ulykke! Nej, vi pjatter og griner og planlægger vores næste rejse eller vores næste projekt, ligesom når alle andre mennesker er sammen privat. Forskellen er blot, at vi pjatter og griner på et højere intellektuelt niveau!
Målet med denne bog er at vise, at alt er muligt på trods af alvorlig sygdom. Jeg har fx fremskreden ALS og kan hverken bevæge mig, spise, drikke, tale eller trække vejret selv. Jeg kan reelt kun bevæge øjnene og smile. Alligevel er alt muligt for mig, som denne bog viser.
Over halvdelen af denne bog består af rejseberetninger til (i alfabetisk rækkefølge) Island, Prag, Paris, Finland, Wien, Stockholm og Estland. Heraf mange flyveture, selv i små propelfly, som viser, at alt er muligt, selvom man er fuldstændig lam i hele kroppen og ingen balance har.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Arne Lykke Larsen
Sideantal: 292
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Skriveforlaget
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 385 g
Udgivelsesdato: 07 Dec 2011
Oplagsdato: 07 Dec 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792573537

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Alt er muligt Skriveforlaget