Alle dage er som søndag - en dansk bog om Morrissey

Reduced price!
Vis stort billede
Alle dage er som søndag - en dansk bog om Morrissey

99,95 kr

-20%

124,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

De mest passionerede fans kalder ham Saint Morrissey - en helgen med egen menighed. Mange af disciplene vil ligefrem slås for et håndtryk eller en flig af hans skjorte. Men hvordan kan en militant vegetar med en tvetydig seksualitet være en af Englands største stjerner i nyere tid?

Måske fordi Morrissey er dybt original i en tid med kopier. En mand, som pressen skiftevis har forsøgt at bygge op og pille ned, og som er blevet beskyldt for at være alt fra racist til pædofil. Men sjældent for at være ligegyldig.
Fra ungdommen præget af depression og ensomhed voksede Morrissey til sanger og sangskriver i The Smiths. Uden The Smiths ingen britpop og Radiohead, og bandet var nummer ét, da New Musical Express kårede det mest indflydelsesrige navn i musikbladets 50-årige historie.

Alle dage er som søndag er den første bog om Morrissey på dansk. Den beskriver hans liv og karriere, fortæller indgående om inspirationen fra punk og idoler som Oscar Wilde, David Bowie og James Dean, og analyserer samtlige 250 sange med Morrissey og The Smiths. Desuden fortæller danske fans som Sebastian Dorset, Helle Thorning-Schmidt og Jens Unmack, hvorfor de også elsker Morrissey.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jesper Sørensen
Sideantal: 350
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Rosenkilde
Udgivelsesdato: 14 May 2009
Oplagsdato: 14 May 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791303524

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Alle dage er som søndag - en dansk bog om Morrissey Rosenkilde