Aldrig mere mirabellegrød

Vis stort billede
Aldrig mere mirabellegrød

119,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

– Hvad skal du med de bøger? Du kan jo ikke læse.

Sætningen sender ubehagelige bølger igennem min krop, som om jeg lige har taget en spiseskefuld torskelevertran ind i munden. Bibliotekaren kigger afventende på mig. – Jeg kan godt læse, svarer jeg, men kan se, at frøken Sjakke ikke tror på mig.
Gullan vokser op i en husvildebolig i en skov med fraværende forældre og manglende omsorg. Da Gullan begynder i skole, bliver hun pludselig konfronteret med, hvor meget hun skiller sig ud fra andre. Ikke bare i skolegården, men også alle de steder, hvor hun begynder at famle efter at finde sin plads. På biblioteket varmer hun sig ved radiatorerne og fordyber sig i ord, og snart banker hun på hos byens organist for at blive den nye Jazz-Klara. På trods af social blindhed er Gullan ikke i tvivl: Der må være noget andet til hende.
Gennem små fortællinger bliver læseren inviteret til at opleve, hvordan biblioteksbesøg, søndagsskole og fritidsarbejde i kombination med evnen og viljen til at overleve skaber forvandling.
Bogens forfatter, socialrådgiver og psykoterapeut Gullan Andreasen, trækker en tråd op til i dag, hvor vi stadig løser mange sociale problemstillinger som i 1960’erne, hvor hun var barn.
Bogens små, unikke historier vækker læserens empati for bogens hovedperson, men ikke mindst får læseren indsigt i sit eget sind. Hans Bloch Jespersen Psykoterapeut

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Gullan Andreasen
Sideantal: 116
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mette Schou
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Linje H
Bredde: 193 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 193 g
Udgivelsesdato: 17 Dec 2015
Oplagsdato: 17 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792769237

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Aldrig mere mirabellegrød Linje H