Afhopperen POCKET - Mine 20 år i Scientology

Reduced price!
Vis stort billede
Afhopperen POCKET - Mine 20 år i Scientology

47,96 kr

-20%

59,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Robert Dams hårrejsende og medrivende beskrivelse af 20 år i sekten Scientology udkommer nu som pocketudgave.

6 STJERNER”AFHOPPEREN er som at læse en følelsesfuld roman sideløbende med en politisk thriller. Afsindigt spændende!”- Q Magasin

5 STJERNER"En velfortalt og fængslende skildring af livet med Scientology ... Historien om, hvad tro og vished kan gøre ved et menneske. Men også en moralsk fortælling om at sætte punktum. Om at have modet til at turde gøre op med et stykke af sig selv."- Jyllands-Posten

4 HJERTER”Stærk Scientology-biografi gør op med tyve års fup og fidus”- Politiken

Vejen ind i Scientology ligger lige for, da Robert Dam som ung kommer ind i sekten, og han stiger hurtigt i graderne. Men da der skal findes en syndebuk for det vigende medlemstal, møder han en kynisk og særdeles håndfast side af den organisation, der har lovet ham frelse.

Efter at have lagt hele sit voksne liv – og millioner af kroner – i den religiøse sekt Scientology vender Robert Dam sig imod organisationen, vel vidende at det kan koste ham hans kone Tina, de to døtre, alle de nærmeste venner og jobbet. Men tvivlen er blevet for stor, og historierneom magtmisbrug, manipulation og en pengegrisk ledelse er blevet for mange.

ROBERT DAM (f. 1964) blev som 20-årig en del af Scientology. Gennem de næste 20 år avancerede han både åndeligt og i ansvar til en central position i bevægelsen. Som selvstændig i trykkeribranchen leverede han millioner af pjecer og medlemsblade til organisationens medlemmer over hele verden. Men i 2004 hoppede han af og har siden samlet stor interesse fra mennesker, der har brændt sig på Scientology.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Robert Dam
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Pocket
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Kristeligt Dagblads Forlag
Bredde: 114 mm
Højde: 180 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 162 g
Udgivelsesdato: 06 Mar 2013
Oplagsdato: 06 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774671251

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Afhopperen POCKET - Mine 20 år i Scientology Kristeligt Dagblads Forlag