XY

Reduced price!
Vis stort billede
XY

135,96 kr

-20%

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

"'Du har en tilstand, som vi kalder for XY-pige. Det betyder, at selvom du ser ud som en pige, så er du genetisk set faktisk en dreng,' siger hun.

Ordene snor sig i mit hoved. Vikler sig sammen til små eksplosioner, der efterlader sorte huller i mine tanker. Det giver ingen mening. Jeg skulle have været en dreng, men blev en pige. Min krop har leget gemmeleg i 15 år og skjult, hvad den er. Selv for mig. Mest for mig."

Da Asta som 15-årig får meldingen om, at hun er en XY-pige og derfor genetisk set en dreng, falder hendes verden sammen. Hun kæmper med vrede og selvmordstanker – men så møder hun Christoffer. Han har selv forsøgt at begå selvmord, og med ham kan hun tale om alt det, som de andre ikke forstår. Langsomt forelsker Asta sig i Christoffer. Men kan man elske uden køn?

XY er en del af en trilogi om temaerne kærlighed og identitet. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

Læs også Hul i hovedet, som handler om pigen Vega, der efter en hjerneblødning mister sit sprog. Hele hendes liv vendes på hovedet, indtil hun møder Theo, som også har mistet evnen til at tale – men kan man elske uden ord?

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nicole Boyle Rødtnes
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Alvilda
Bredde: 142 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 306 g
Udgivelsesdato: 30 Sep 2015
Oplagsdato: 30 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771651232

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk