Will Grayson, Will Grayson

Vis stort billede
Will Grayson, Will Grayson

130,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

På en råkold aften i et aldeles usandsynligt hjørne af Chicago krydses to teenagedrenges veje. De hedder begge Will Grayson. Deres verdner brager ind i hinanden og sammenflettes, og pludselig er intet længere som før.

Samtidig opsætter Tiny Cooper, den enorme, enormt homoseksuelle high school quarterback en helt igennem fabelagtig musical, som kommer til at sende de to Will Grayson'er ind i nye forståelser af kærligheden, teenageårene, hinanden og sig selv.

WILL GRAYSON, WILL GRAYSON gik ind på New York Times' bestsellerliste for børnelitteratur som nummer tre. Det er den første bog om homoseksuel kærlighed, der nogensinde har fundet vej til den liste. Der findes fansider dedikeret udelukkende til den excentriske, på alle måder larger-than-life Tiny Cooper, som også er hovedpersonen i David Levithans næste bog, HOLD ME CLOSER: THE TINY COOPER STORY.

Om forfatterne: WILL GRAYSON, WILL GRAYSON er resultatet af et samarbejde mellem John Green og David Levithan. Ungdomsforfatteren John Green har storsolgt over hele verden, senest med mega bestselleren EN FLÆNGE I HIMLEN, bogen bag filmen THE FAULT IN OUR STARS.
David Levithan er elsket af unge i USA som herhjemme for sine finurlige ungdomsromaner om kærlighed, tab og teenageliv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: David Levithan / John Green
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 125 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 33 mm
Vægt: 416 g
Udgivelsesdato: 19 Nov 2014
Oplagsdato: 19 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740019971

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Will Grayson, Will Grayson Politikens Forlag